Perfumy z wykorzystaniem Kanangi

Drogocennym kawałkiem tych kwiatów są olejki lotne o przyjemnym, kwiatowym zapachu. Olejek ten jest stosowany głownie do produkcji perfum. Jest częstym dodatkiem do perfum o zapachu lawendy albo jaśminu.

Zapach tej rośliny świetnie pasuje również do perfum typu róża. Czasem olejek kanangowy jest dodawany do dezodorantów, częściej korzystają z niego producenci perfum o większym stężeniu.
perfumy Chanel No5
Kananga pachnąca prezentuje się ciekawie, jednak najciekawsze są jej właściwości. Ta niezwykła roślina jest z powodzeniem aplikowana we współczesnej kosmetyce. Co trzeba o niej wiedzieć? Z jednej strony modny jest pachnący napój, którego pryncypialnym składnikiem są kwiaty tego niezwykłego drzewa.
www.e-perfumy.sklep.pl mapka dojazdu w Łodzi
Często uprawiana jest w charakterze ozdobnego drzewa, lecz najważniejszym elementem drzewa są jego kwiaty. To dopiero z nich korzysta aktualna kosmetyka.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s